Leer snel en gemakkelijk een Joomla website onderhouden.
Bespaar tijd, geld en trek meer doelklanten aan!

Ben je zelfstandig ondernemer en heb je een Joomla website laten maken of ben je werknemer en is het de bedoeling dat je de bedrijfswebsite gaat beheren? Kost het zoeken naar antwoorden en zelf experimenteren te veel tijd?

De praktische workshop Jumpstart met Joomla helpt jou snel met veel persoonlijke aandacht en duidelijke uitleg om te leren een Joomla website met meer gemak te onderhouden. Daardoor ben je productiever en bespaar je veel tijd!

Is dit herkenbaar?

 • Je hebt te weinig of geen kennis om een Joomla website te onderhouden.
 • Je wilt onderhoud aan de website niet meer uitbesteden, maar zelf doen.
 • Je wilt graag weten hoe je zelf o.a. nieuwe pagina's kan maken en teksten, foto's en video's op de website kan plaatsen.
 • Je bent nu te veel tijd kwijt aan het zoeken op internet naar antwoorden en het zelf experimenteren.
 • Je hebt behoefte aan persoonlijke, duidelijke uitleg van een Joomla expert om snel de juiste kennis en controle te krijgen .

Wat levert de workshop je op:

 • Je hebt (meer) kennis om een Joomla website gemakkelijker en sneller te onderhouden.
 • Je krijgt meer zelfvertrouwen en nieuwe energie om aan de slag te gaan.
 • Je bent productiever en bespaart veel tijd.
 • Je bent online zichtbaarder en de website trekt meer ideale klanten aan.


testimonial workshop Joomla beheren

Ja, ik wil een Jumpstart met Joomla maken!

Joomla expert Anja HageDe training wordt gegeven door Anja Hage. Anja heeft ruim 15 jaar ervaring in het maken van effectieve websites en daarvan 11 jaar met Joomla. Ze geeft sinds 2007 diverse Joomla trainingen met voldoende ruimte voor persoonlijke aandacht, geduldige en duidelijke uitleg.

Anja: "Groei is een belangrijke kernwaarde voor mij, om persoonlijk te groeien en met mijn bedrijf. Ik wil ook graag andere mensen met mijn kennis en ervaring helpen om te groeien, door het geven van praktische en doelgerichte Joomla trainingen."

 

testimonial workshop Joomla onderhouden

 

Tijdens de workshop 'Jumpstart met Joomla' leer je onder andere:

 • Meer inzicht in de belangrijkste onderdelen van Joomla voor het gebruiksvriendelijk onderhouden van de website.
 • Bestaande pagina's eenvoudig aanpassen, nieuwe pagina's maken en het plaatsen van teksten, afbeeldingen en video's.
 • Afbeeldingen in het juiste formaat aanpassen en de verschillende mogelijkheden om afbeeldingen op de website te plaatsen.
 • Een website menu onderhouden, pagina's verwijderen en nieuwe pagina's toevoegen.
 • Met een aantal basis Joomla SEO tips zelf eenvoudig pagina's optimaliseren voor betere vindbaarheid in Google en zichtbaarheid op social media.
Joomla workshop website beheren
Workshop Joomla 3 onderhouden


De workshop wordt gegeven in klein groepsverband met veel ruimte voor persoonlijke aandacht. Zo leer je extra veel en kunnen al je Joomla vragen snel beantwoord worden tijdens de training.

Wat is het resultaat?

Na de training heb jij de touwtjes zelf in handen. Je gaat met meer zelfvertrouwen en kennis een Joomla website gemakkelijker onderhouden. Daardoor bespaar je tijd, ben je productiever, online meer zichtbaarder en trek je meer klanten aan!

Na de workshop krijgen deelnemers nog extra ondersteuning om er zeker van te zijn dat de doelen in de praktijk behaald worden door middel van:

 • Twee uur 1-op-1 after support per telefoon of skype, voor feedback op de website of om vragen te stellen over een onderwerp van de workshop.
 • Een jaar gratis toegang tot de online omgeving. Om vragen te stellen en eventueel kennis te delen met andere deelnemers. Ter naslag vind je er ook handleidingen en online lessen met video's over de onderwerpen van de workshop.

Praktische informatie over de workshop:

Wanneer: 
Vrijdag 6 juli 2018
Niveau: Basis
Doel: Zelfstandig onderhouden van een Joomla website
Aantal: Minimaal 2 en maximaal 8 deelnemers.
Duur: 6 uur - 10.00/16.30 uur
Locatie: Utrecht
Investering:

Een volledige workshopdag voor slechts €597,- p.p.  excl. btw. Inclusief koffie, thee, frisdrank, lunch cursusmateriaal en extra bonussen.
Voor deze workshop is geen (technische) kennis van Joomla en html/css vereist, (html en/of css zal in deze workshop niet behandeld worden).

Direct inschrijven voor deze workshop!Workshop Joomla 3 testimonial


Veelgestelde vragen

Is de workshop geschikt als je nog geen ervaring met Joomla hebt?

Ja, de workshop Jumpstart met Joomla is vooral geschikt als je nog geen of weinig ervaring met Joomla hebt. Tijdens de workshop komen de belangrijkste basis onderdelen van aan bod voor het gebruiksvriendelijk onderhouden van een Joomla website

Heb ik een eigen Joomla website nodig?

Nee, tijdens de workshop werk je met een Joomla cursusomgeving, die je daarna ook nog kan blijven gebruiken.

Waarom ben ik bij jou aan het juiste adres?

Door mijn kennis van Joomla sinds 2006 en mijn jarenlange ervaring in het geven van praktische Joomla trainingen met duidelijke uitleg en voldoende ruimte voor persoonlijke aandacht.

Kan ik ook nog vragen stellen na de workshop?

Jazeker, de workshop is inclusief twee uur 1-op-1 after support. Mogelijk per telefoon of skype, die je kan gebruiken voor feedback op de website of om nog vragen te stellen over een onderwerp van de workshop.
Daarnaast krijg je een jaar gratis toegang tot de online omgeving, het forum en de online lessen met video's ter naslag.

Moet ik mijn eigen laptop meenemen en heb ik speciale software nodig?

Bij voorkeur een eigen laptop meenemen, als dat niet mogelijk is verneem ik het graag bij het aanmelden. Het is niet nodig om speciale software te installeren.

Wat als ik niet tevreden ben over de inhoud of het resultaat van de workshop?

Ik vind het belangrijk dat mijn training aansluit bij je verwachtingen. Ben je na het volgen van de workshop niet tevreden met het resultaat laat het me dan weten. Dan zal ik kijken hoe ik je beter kan helpen met de vragen die je hebt.

Is er een belastingvoordeel als ik deelneem?

Ja, studiekosten zijn fiscaal aftrekbaar.

Andere vragen?

Heb je een andere vraag over de workshop of zoek je op een andere manier ondersteuning? Stuur een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. dan ontvang je binnen twee werkdagen antwoord.

 

Delen via social media